Články

Vanilka pokračuje

13.12.2017

Na můj blog jsem vložila nový příspěvek naposledy před rokem. I tehdy, tak jako dnes, byly přípravy na Vánoce v plném proudu a já zde uveřejňovala spoustu vánočních receptů. Život však přináší různá překvapení a jedním takovým bylo i očekávání narození našeho v pořadí již třetího potomka.

Práce na samotném blogu tak musela jít stranou, přednost na nějaký čas dostala opět rodina. Přesto jsem ale dále zkoušela nové recepty a hledala způsoby, jak můj blog v budoucnu ozvláštnit.

Stále více dávám přednost domácím surovinám, které mohu sama vypěstovat, nebo sehnat u blízkých farmářů. Kromě ovoce a zeleniny se jedná například i o mléko, které kupuji nepasterované na dvou blízkých farmách, nebo o vajíčka, která doufám již brzy budu mít z vlastního chovu slepiček.

I nadále se budu věnovat sladkým receptům a zámecké kuchařce, kterou to vlastně vše začalo. Větší prostor dostane určitě rubrika kváskového pečení. Kvásek se totiž dá využit pro pečení celé řady pečiva. A to i toho sladkého. A začnu psát i zcela nové seriály na pokračování, jedním z nich bude řada článků popisující využití nepasterovaného čerstvého mléka. Vyrobit si totiž domácí jogurt, kefír či čerstvý sýr není žádný problém.

A těšit se můžete i na e-shop se zajímavými a netradičními produkty, který bych v příštím roce ráda spustila.

Ale to už předbíhám. Poslední rok byl hodně náročný, přesto jsem si ale svým způsobem odpočinula a načerpala chuť v psaní blogu pokračovat a sílu posunout jej někam dál.

Budu velmi ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, můžete psát komentáře přímo pod články, můžete se se mnou spojit přes facebook, nebo mi můžete napsat e-mail na zaneta@sladkavanilka.cz.

Děkuji za přízeň Žaneta

Mohlo by vás také zajímat

Žádné komentáře

Odpovědět